Уперше на Сихові відбудеться фермерський ярмарок

14:17 3 травня 2024 р.

Фото до новини

В неділю, 12 травня, у Львові відбудеться Перший фермерський ярмарок на Сихові на площі перед Центром Довженка.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Він обʼєднає близько 20 крафтових локальних виробників та фермерів. Фермери зможуть запропонувати свою екопродукцію, а львів’яни — підтримати своїх товаровиробників та придбати унікальні вироби ручної роботи

Фермерський ярмарок працюватиме у неділю, 12 травня, з 10 до 17 год. Тут мешканці зможуть придбати крафтові та фермерські продукти безпосередньо у виробників.

Читайте також: У Львові запрацював п’ятий Фермерський ярмарок

«Запрошуємо всіх наступної неділі поярмаркувати разом. Тут будуть наші фермери, підприємці, які працюють, щоб ми мали здорову, якісну їжу та смаколики. Тож мусимо підтримувати наших. Якщо ярмарок вам сподобається, будемо продовжувати на цій локації надалі», – зазначила Інна Свистун, керівниця департаменту економічного розвитку Львівської міської ради.

«Приходьте смакувати крафтові та фермерські продукти і насолоджуватися особливою атмосферою цього заходу. Для найменших відвідувачів працюватиме дитяча зона», – запрошують організатори.

Читайте також: Піаністка і стоматолог на Львівщині труть галицьку ружу для географічного зазначення

Ярмарок організовує департамент економічного розвитку Львівської міської ради за партнерства Сихівської районної адміністрації та Центру Довженка.

Читайте також: Коньяк, шампанське та фету місцевого виробництва заборонять, – експерт у Львові 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів