Увечері обмежать енергопостачання бізнесу, можливі вимкнення для населення

17:50 8 травня 2024 р.

Фото до новини

У четвер, 8 травня, із 18:00 до 23:00 для бізнесу застосовуватимуться обмеження енергопостачання. У разі подальшого збільшення споживання можливі відключення для населення.

 Про це повідомляє НЕК "Укренерго", пише DailyLviv.com.

"Диспетчерський центр «Укренерго» вимушений обмежити енергопостачання промисловості та бізнесу з 18:00 до 23:00. Обсяг обмежень буде розподілений рівномірно між всіма регіонами. Причина обмежень – дефіцит електроенергії, викликаний масованою ракетно-дроновою атакою росіян на енергетичні об’єкти", - йдеться у повідомленні.

В Укренерго наголосили, що якщо ввечері споживання продовжить зростати, «доведеться вдатися до крайнього заходу збалансування енергосистеми – застосувати аварійні відключення для побутових споживачів по всій Україні.

Укренерго просить українців не вмикати всі потужні електроприлади одночасно, перенести прання на ніч, вимикати світло в порожніх приміщеннях.

Як повідомлялося, у ніч на 8 травня росіяни завдали чергового масованого ракетно-дронового удару по об'єктах енергетичної інфраструктури у Вінницькій, Запорізькій, Івано-Франківській, Кіровоградській, Полтавській та Львівській областях. Зокрема, пошкоджені три ТЕС Групи ДТЕК.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів